930 x122 grota rece

coronavirus

PREȘEDINTELE A ANUNȚAT DECRETAREA STĂRII DE URGENȚĂ, ÎNCEPÂND DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, decretarea stării de urgență în România, începând de săptămâna viitoare.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Starea de urgență și starea de asediu sunt măsuri excepționale care se instituie în cazuri determinate de apariția unor pericole grave la adresa apărării țării și siguranței naționale sau a democrației constituționale ori pentru prevenirea, limitarea și înlăturarea urmărilor unor dezastre.

„Prima prioritate este continuare luptei împotriva coronavirusului (…). Am decis să decretez stare de urgenţă la începutul săptămânii vitoare. Această stare de urgenţă va face posibilă alocarea de noi resurse. Guvernul va avea posibilitatea să aloce mai mulţi bani pentru medicamente. Această procedură va permite să se facă achiziţii. Împreună şi numai împreună vom reuşi să trecem cu bine şi peste această criză”, a anunțat președintele.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90