NOR CURIER 930X122

pod

DECIZIE RADICALĂ PENTRU PODUL AVARIAT

Primăria Piteşti a decis să aloce în acest an aproape 300.000 de lei pentru repararea podului de fier de peste râul Argeș din zona SC Hidroconstrucţia SA („colonia ACH”).

Citiți și: Rută importantă pentru șoferi, închisă!

Aflat în amonte de parcul Lunca Argeşului, podul a fost avariat de apele râului în timpul inundaţiilor puternice din urmă cu câțiva ani.

Podul a fost vital în perioada în care municipalitatea a reabilitat, cu bani europeni, vechiul pod de peste Argeş (foto), pe aici fiind deviat traficul rutier în timpul lucrărilor.

Citiți și: Se face un pod nou în Argeș

Măsura de reabilitare a podului de fier vine ca urmare a necesităţii de a avea o rută alternativă sigură la podul deja modernizat. Termenele de execuție urmează să fie stabilite.

Amintim că Primăria Pitești vrea să construiască un nou pod peste râul Argeș, cu bani de la Guvern, care să ajungă până în comuna Mărăcineni, dar proiectul este de durată şi nu se ştie exact când va putea fi realizat (subiectul pe larg, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90