Donaris 930 x 122

china

DELEGAȚIE DIN MIOVENI, VIZITĂ OFICIALĂ ÎN CHINA

Delegație din Mioveni, vizită oficială în China. Recent, timp de cinci zile, o delegație a orașului Mioveni s-a aflat în vizită oficială în China, în orașele Jinhua, Yiwu și Dongyang din provincia Zhejiang.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Vizita a avut loc la invitația Ministerului pentru Afaceri Externe a municipiului Jinhua, municipalitate care a semnat în luna mai a anului trecut un acord internațional de cooperare cu Mioveniul (amănunte, AICI).

Delegația a fost formată din reprezentanți ai Primăriei, ai spitalului din Mioveni și ai serviciilor din subordinea Primăriei, alături de care s-au aflat și repezentanți ai Consiliului Județean Argeș și Nicolae Tudose, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Citiți și: Ion Georgescu, decizie de ultimă oră! Anunțul care îi schimbă viața

Deplasarea a inclus mai multe vizite și întâlniri pe diverse domenii de interes pentru partea română: waste management – tratarea nămolurilor provenite din epurarea apelor uzate, sănătare – medicina tradițională chineză, dezvoltare economică, identificarea unor noi oportunități de investiții, administrație publică și educație.

“Pe parcursul celor cinci zile petrecute în provincia Zheujiang, delegația din Mioveni a purtat discuții cu conducerea centrală a municipiului Jinhua și a orașelor Yiwu și Dongyang, cu conducerea Camerei de Comerț, cu reprezentanții a 21 de firme din Jinhua și cu conducerea Zhejiang Nornal University – Hanban Office, vizitând campusul universitar, care numără peste 35.000 de studenți din întreaga lume.

De asemenea, delegația din Mioveni a discutat cu conducerile celor două spitale centrale din regiune, vizitând și Jinhua TCM Hospital.

În program a fost inclusă și o vizită la stația de epurate a apelor uzate din Jinhua și la stația de tratare a nămolurilor provenite în urma procesului de epurare (…)

Mai multe detalii despre această vizită în China și rezultatele punctate voi prezenta în zilele următoare, pentru fiecare domeniu în parte.”, informează primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90