930 x122 grota rece

buget

DEZBATERI ÎN CARTIERE, MIZĂ DE MILIOANE DE EURO

Dezbateri în cartiere, miză de milioane de euro. La Școala Gimnazială nr.1 din cartierul Colibași a avut loc astăzi prima dezbatere publică referitoare la proiectul de buget al orașului Mioveni pentru anul 2019.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, consilierii Ion Mandu și Cornel Stoica, reprezentanți ai instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local, locuitori ai cartierului Colibași și consilieri locali.

Timp de  două ore, primarul Georgescu și viceprimarul Costache au prezentat proiectele de investiții pentru 2019, Mioveniul având prevăzut în acest an un buget de circa 25.000.000 de euro, şi au ascultat doleanţele cetăţenilor.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

De asemenea, edilii au anunțat că grădinița din Colibași va fi mutată în clădirea multifuncțională din cartier, astfel încât cei mici să beneficieze de condiții mult mai bune, și că viitorul nou spital aflat în construcție în Mioveni va fi dat în folosință în luna septembrie a acestui an.

În plus, cetățenilor li s-a atras atenția asupra incendiilor de vegetație uscată și a pericolelor la care se expun cei care nu respectă măsurile de prevenire a incendiilor și, implicit, asupra sancțiunilor pe care aceștia le pot primi în cazul nerespectării acestor reguli.

Conducerea Primăriei Mioveni îi îndeamnă pe cetăţeni să participe la dezbaterile referitoare la proiectul de buget al oraşului pentru 2019. AICI, programul complet al dezbaterilor.

Sugestiile şi propunerile celor interesaţi sunt așteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până pe 15 aprilie 2019, de luni până vineri, între orele 8 și 16, sau pe e-mail, la adresa relatiipublice@emioveni.ro.

Proiectul de buget al Mioveniului pentru anul în curs va fi supus aprobării Consiliului Local joi, 18 aprilie 2019.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90