930 x122 grota rece

apa

DIRECTORUL DE LA APE A SCOS CAPUL ÎN LUME

Marius Pârvu, fost director general al Oltchim, a ajuns la conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Argeş Vedea. Astăzi a participat la conferinţa de presă a Prefecturii, fiind prima sa apariţie publică după numire. Cu această ocazie, Pârvu a vorbit despre pagubele de la inundaţiile din acest an (care în Argeș s-ar ridica la peste 80.000.000 de lei) şi despre lucrările considerate a fi prioritare pentru perioada următoare.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

„Am făcut o prioritizare a investiţiilor, pentru că bani nu sunt destui niciodată. De fapt, pentru a ne apăra de inundaţii ne-ar trebui finanţare infinită, iar aşa ceva nu se poate. Cele mai importante lucrări pe care le avem în vedere sunt regularizarea râurilor Păuleasca, la Miceşti (ne trebuie 30.000.000 de lei, bani pe care sperăm să îi obţinem din fonduri europene), Vâlsan, la Mălureni (22.000.000 de lei) şi Cotmeana, în zona Hârseşti-Bârla (aproape 10.000.000 de lei).

Am comandat când am venit la conducerea instituţiei mai multe audituri, iar lucrul care mă bucură este că Administraţia nu are datorii la stat. În schimb, poate fi îmbunătăţită aducerea de fonduri în instituţie din anumite sectoare de activitate, cum ar fi exploatarea agregatelor minerale, şi vom lucra la acest aspect.”, a spus Marius Pârvu.

Citiți și: Prețuri de infarct! Cât costă o pâine și o apă plată la un market, pe litoral

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3