NOR CURIER 930X122

autorizaţie

DOUĂ FIRME, CONTRACTE ÎN PITEȘTI DUPĂ TRAGEDIA COLECTIV

Două firme, contracte în Pitești după tragedia Colectiv.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

La căminul Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din curtea Inspectoratului Şcolar Argeş se fac lucrări de conformare în vederea obţinerii autorizaţiei ISU pentru securitate la incendiu.

Valoarea totală a contractului pentru căminul din Pitești depășește 200.000 de lei, fără TVA. Investiţia este realizată de SC Digital Tehno Plus SRL din Constanţa, firma care a câştigat licitaţia organizată de municipalitatea piteșteană în acest scop.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Lucrări similare se fac şi la Şcoala Gimnazială „Nicolae Simonide” (fosta nr. 1) din Ceair. În acest caz, lucrările costă peste 227.000 de lei, cu tot cu TVA, şi sunt făcute de firma SC Corem SRL din Bascov (Argeș).

Noua autorizaţie de securitate la incendiu este cerută de stat potrivit normelor impuse ca urmare a carnagiului din clubul bucureştean Colectiv.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90