New Profesional Consult 930 x 122

Arges

DOUĂ NOI PARCURI ÎN PITEȘTI

Două noi parcuri în Pitești. În municipiul Pitești vor apărea în perioada următoare două noi parcuri, ambele pe malul drept al râului Argeș (în sensul curgerii apei).

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Astfel, autoritățile au alocat fonduri pentru începerea lucrărilor de proiectare în vederea obținerii de fonduri europene cu care să fie realizate parcurile Lunca Argeșului 2 și Lunca Argeșului 3. Pentru proiectare s-a prevăzut suma de 373.000 de lei.

Valoarea de execuție (după proiectare și parcurgerea etapelor de achiziție publică prevăzute de lege) este de circa 3,5 milioane de euro pentru Parcul Lunca Argeșului 3 și de circa 4 milioane de euro pentru Lunca Argeșului 2.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Parcurile vor fi după modelul actualului parc Lunca Argeșului, în amonte de acesta (pe terenuri situate de-a lungul străzii Calea Depozitelor spre strada Serelor din Bascov, dincolo de Hidroconstrucția).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3