930 x122 grota rece

Arges

drumuri_pitesti

RUȘINOS! DRUMURILE DIN ARGEŞ, CELE MAI PROASTE DIN ŢARĂ!

Un document intern al Consiliului Judeţean Argeş arată că drumurile din judeţul nostru sunt printre cele mai proaste din ţară, în special când vine vorba de asfaltare.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Conform documentului, în ceea ce priveşte starea tehnică ponderea cea mai ridicată a drumurilor neasfaltate în România o găsim în judeţele Argeş şi Călăraşi (peste 50%), în timp ce la polul opus se află judeţul Prahova, cu doar 25,7% din drumuri neasfaltate. Toate aceste trei judeţe sunt în regiunea Sud Muntenia. „Drumurile naţionale secundare şi cele judeţene, care asigură legătura dintre polii urbani şi cei rurali sunt, în general, în stare precară, având probleme în ceea ce priveşte capacitatea portantă şi planeitatea, ceea ce îngreunează accesibilitatea, mai ales la nivelul oraşelor mici şi al zonelor rurale”, scrie în document.

Consiliul Judeţean consideră că, în acest context, pentru perioada 2014-2020 investiţiile trebuie direcţionate cu precădere către reabilitarea, modernizarea și dezvoltarea infrastructurii rutiere a Argeșului.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90