New Profesional Consult 930 x 122

Arges

DRUMURILE JUDEŢENE RĂMÂN NEASFALTATE

Pentru o bună perioadă de timp drumurile judeţene cu probleme din Argeş vor rămâne neasfaltate.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Regia de Drumuri şi Poduri a Consiliului Judeţean are conturile blocate în continuare din cauza proceselor intentate de cetățenii de etnie romă care au lucrat la curăţarea unor şanţuri şi care susţin că nu au fost plătiţi. Pe rol există un număr de 17 acţiuni de acest gen, iar până la soluţionare instanţa de judecată a decis blocarea conturilor Regiei, ceea ce înseamnă că deocamdată nu se pot face investiţii.

Este posibilă deblocarea conturilor pentru două-trei luni, dar nu se ştie când. În acest fel nu pot fi organizate nici licitaţii. Tot ce se va putea face în cele câteva luni cu conturile deblocate vor fi doar cârpeli şi nimic mai mult, deşi în bugetul pentru anul în curs sunt prevăzute şi reabilitări pe distanţe mari ale unor drumuri cu probleme.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3