930 x122 grota rece

bacalaureat

ELEVII ARGEȘENI CARE AU LUAT 10 LA BACALAUREAT, PREMIAȚI

Elevii argeșeni care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2019 au venit astăzi la Consiliul Județean Argeș, acolo unde au fost întâmpinați cu mesaje de felicitare de președintele instituției, Dan Manu, și vicepreședinții Ion Mînzînă și Simona Brătulescu.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

”Performerii județului au îmbrățișat cu entuziasm întâlnirea cu conducerea Consiliului Județean Argeș, programată, de comun acord, după ce președintele Dan Manu i-a felicitat personal pentru rezultatele deosebite, contactându-i telefonic pe toți elevii cu notă maximă la Bacalaureat.

Atmosfera a fost una destinsă, iar dialogul s-a axat, în principal, pe aspirațiile și planurile de viitor în cariera profesională. Cu toții vor opta pentru universități de prestigiu din țară, dar și din străinătate, în domenii precum automatică, medicină, informatică și cercetare”, informează Biroul de presă al Consiliului Județean Argeș într-un comunicat de presă.

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

Tinerii au primit din partea lui Dan Manu un mic cadou, o legitimație care le permite să aibă gratuitate la vizitarea muzeelor aflate în administrarea instituțiilor de cultură subordonate Consiliului Județean Argeș și la spectacolele organizate de instituțiile de cultură ale CJ-ului.

De asemenea, s-a stabilit ca în perioada 2-4 septembrie 2019 Consiliul Județean Argeș să organizeze pentru elevii cu media 10 la BAC și Evaluarea Națională o excursie în Budapesta și Viena.

Totodată, președintele Dan Manu le-a lansat propunerea de a se implica în elaborarea proiectelor Consiliului Județean Argeș dedicate tinerilor. Li s-a propus să vină cu sugestii de proiecte și activități pe care Consiliul Județean ar putea să le susțină și să le materializeze. Elevii s-au arătat deschiși în a colabora cu reprezentanții CJ Argeș în vederea gestionării programelor pentru tineret, în acest sens urmând a avea loc întâlniri periodice. O primă întâlnire a fost deja programată pentru finele lunii august.

“Prin proiectul Respect pentru Valorile Naţionale, Consiliul Județean Argeș susține și promovează argeșenii care înregistrează performanțe remarcabile în diferite domenii de activitate. Acest proiect presupune o atenție deosebită acordată tinerilor merituoși, întrucât ei sunt valorile naționale, ei sunt mândria Argeșului.

Ne simțim onorați să fim împreună cu cei care ne fac cinste. Le transmit felicitări pentru reușită și mult succes în tot ceea ce și-au propus! Respectul și aprecierea noastră se îndreaptă și către profesorii care s-au ocupat de pregătirea lor, dar și către părinți, pentru educația aleasă pe care le-au dat-o!”, a spus președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, conform sursei citate.

BRD Groupe Société Générale s-a alăturat demersului Consiliului Județean Argeș de a îi recompensa pe elevii de 10 la examenul de Bacalaureat, oferindu-le acestora câte un rucsac cu materiale promoționale.

În total, opt elevi din Argeș au obținut media generală 10 la examenul de Bacalaureat. Șase dintre ei sunt de la Colegiul Național “Ion C. Brătianu” din Pitești, iar ceilalți doi, de la Liceul Teoretic “Ion Mihalache” din Topoloveni și, respectiv, Colegiul Național “Alexandru Odobescu” din Pitești.

Cei opt elevi din Argeș care au obținut media 10 la Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2019 sunt, vă reamintim, următorii:

Ioana Adina Antonescu, Colegiul Național “Ion C. Brătianu” din Pitești;

Andreea Valeria Atanasescu, Colegiul Național “Ion C. Brătianu” din Pitești;

Maria Irina Botea, Colegiul Național “Ion C. Brătianu” din Pitești;

Izabela Mihaela Ene, Liceul Teoretic “Ion Mihalache” din Topoloveni;

Cosmina Georgiana Floarea, Colegiul Național “Ion C. Brătianu” din Pitești;

Bianca Mihaela Gănescu, Colegiul Național “Ion C. Brătianu” din Pitești;

Radu Nicolae Rotaru, Colegiul Național “Alexandru Odobescu” din Pitești;

Alexandru Motoi, Colegiul Național “Ion C. Brătianu” din Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3