Donaris 930 x 122

consiliul judetean

ELEVII DE 10 LA EVALUAREA NAȚIONALĂ, PREMIAȚI DE CONSILIUL JUDEȚEAN

„Sunt frumoși, deștepți, sociabili și, mai ales, știu încă de pe acum ce vor să facă în viață. Așa ar putea fi descriși cei 24 de copii merituoși, elevii de nota 10 ai județului Argeș la Evaluarea Națională, care astăzi s-au întâlnit, la Consiliul Județean Argeș, cu președintele Dan Manu, vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mînzînă și inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Întâlnirea de astăzi a fost programată încă de săptămâna trecută, după afișarea rezultatelor, când președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a ținut să îi felicite personal pentru rezultatele deosebite. Atunci, președintele i-a contactat telefonic pe toți performerii cu notă maximă la Evaluarea Națională și le-a transmis felicitări, atât lor, cât și părinților și profesorilor, care i-au sprijint pe drumul către această reușită.

A fost o întâlnire relaxată, în cadrul căreia s-a discutat și despre opțiunile lor legate de liceul pentru care vor opta. Cu toții se vor înscrie în această săptămână la liceele de top din județul Argeș. În ceea ce privește cariera pe care o vor urma, cei mai mulți dintre ei au spus că doresc să studieze Medicina, ce-i drept spre încântarea președintelui Dan Manu, medic de profesie, dar și Arhitectura, Fizica, domeniul IT sau Cercetare”, informează Biroul de presă al Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

Elevii de 10 au primit din partea președintelui Dan Manu câte o legitimație care le permite accesul gratuit pentru vizitarea și participarea la evenimentele organizate de instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean (acces gratuit la spectacolele organizate de instituțiile CJ Argeș și în muzeele din Argeș aflate în administrarea acestor instituții). De asemenea, s-a stabilit ca la începutul lunii septembrie 2019 Consiliul Județean Argeș să organizeze pentru ei o excursie la cele mai importante obiective turistice din județ.

A urmat apoi o vizită în cabinetul președintelui Dan Manu. „Aici, copii au avut ocazia să stea la biroul președintelui Consiliului Județean Argeș și să afle informații despre tot ceea ce presupune această funcție. Cine știe, peste câțiva ani, când vor fi oameni realizați profesional, vor alege și acest domeniu politico-administrativ și vor ajunge președinte sau vicepreședinte în administrația județeană!”, transmite sursa citată.

În aceste zile, ei sunt valorile naționale ale Argeșului, ei sunt mândria județului nostru. Consiliul Județean Argeș îi susține și îi promovează. Întâlnirea de astăzi nu va fi și ultima. Am stabilit să ne vedem periodic, iar acțiunile care vor fi organizate de Consiliul Județean Argeș pentru tineri vor avea la bază propunerile venite din partea lor”, a declarat președintele Consiliul Județean Argeș, Dan Manu.

Copiii au fost așteptați și cu surpize dulci și baloane colorate. Cofetăria “Un băiat și o fată” s-a alăturat demersului Consiliului Județean Argeș de a îi recompensa pe elevii de 10 la Evaluarea Națională, pregătind un Candy Bar personalizat, cu prăjituri în cele mai apetisante forme și culori.

Elevii argeșeni care au obținut medii de 10 la Evaluarea Națională 2019 sunt următorii:

1.Andra Maria Bălălău, Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș;

2.Vlăduț George Bălănică, Școala Gimnazială ”Nae A. Ghica” din Rucăr;

3.Andrei Marius Blidaru, Școala Gimnazială Beleți-Negrești;

4.Ioana Alexandra Bratu, Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș;

5.Simona Maria Ene, Școala Gimnazială ”Mircea Eliade” din Pitești;

6.Alexandra Elena Filip, Școala Gimnazială ”Armand Călinescu” din Curtea de Argeș;

7.Bogdan Marian Georgescu, Școala Gimnazială ”Ion Pillat” din Pitești;

8.Ștefania Maria Ionescu, Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Pitești;

9.Andreea Daria Ivașcu, Colegiul Național ”Dinicu Golescu” din Câmpulung;

10.Ștefan Costin Marin, Școala Gimnazială ”I. L. Caragiale” din Pitești;

11.Dragoș Tiberiu Mihalcea, Școala Gimnazială ”Ion Pillat” din Pitești;

12.Ștefan Gabriel Mihalcea, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Pitești;

13.Eduard Constantin Neamu, Școala Gimnazială nr. 2 din Pitești;

14.Raluca Gabriela Negrea, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Pitești;

15.Teodora Alexandra Pahonțu, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Pitești;

16.Elena Maria Pîrlici, Școala Gimnazială ”Adrian Păunescu” din Pitești;

17.Horia Filip Rădulescu, Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Pitești;

18.Anda Teodora Robea, Școala Gimanzială ”Mihai Eminescu” din Pitești;

19.Maria Teodora Roșu, Școala Gimanzială ”Traian” din Pitești;

20.Miruna Ana Maria Stoica, Colegiul Național ”Zinca Golescu” din Pitești;

21.Daria Elena Toma, Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” din Pitești;

22.Tasia Topliceanu, Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Pitești;

23.Sorana Ioana Ulmeanu, Școala Gimnazială ”Ion Pillat” din Pitești;

24.Maria Monica Radu, Școala Gimnazială ”Ion Pillat” din Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90