Donaris 930 x 122

consiliul judetean

ELEVII ȘI STUDENȚII TALENTAȚI AI ARGEȘULUI, PREMIAȚI

Elevii și studenții talentați ai Argeșului, premiați. Vineri, 25 mai 2018, a avut loc premierea elevilor și studenților care au participat la cea de-a II-a ediție a Salonului Inovaţiei, Creativităţii şi Cercetării Elevilor şi Studenţilor Argeşeni.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

La eveniment, organizat de Consiliul Județean Argeș, Universitatea din Pitești (UPIT), Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Primăria Mioveni, au fost înscrise 400 de lucrări, pe trei categorii: învățământ gimnazial, liceal și universitar.

Lucrările depuse au acoperit 20 de domenii: protecţia mediului; industria automobilului şi industria aviatică; industria chimică, fizică şi biologie; mecanică generală, eletromecanică, maşini, utilaje, eletricitate şi electronică; energie-energie verde; radio-TV, telecomunicaţii, fotografie; informatică: hardware şi software; artă grafică şi publicitate; cultură-turism; suveniruri – articole pentru cadouri; produse de uz casnic; ştiinţe medicale şi sănătate; industria textilă şi vestimentară – design vestimentar; industria agronomică şi alimentară; construcţii şi locuinţe; ambalaj – stocaj; educaţie – formare; sport, timp liber, jucării; grădină – casă; diverse.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Pentru fiecare categorie s-au acordat următoarele: premiul I, în valoare de 400 de lei, premiul II – 300 de lei, premiul III – 200 de lei și mențiune – 100 de lei. Premiile au fost oferite de Consiliul Județean Argeș.

De asemenea, a fost oferit și un premiu special, în valoare de 1.500 de lei, de către Primăria Mioveni, premiu care a fost înmânat de viceprimarul Aurel Costache.

“Consiliul Județean Argeș respectă valorile naționale, dar și locale. Respectăm și trecutul, dar susținem și promovăm și tinerii de azi, tineri care reprezintă viitorul.”, a afirmat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.

Salonul a fost prezidat de prof. univ. dr. ing. Șerban Constantin Valeca, vicepreședinți fiind conf. univ. dr. Constantin Dan Manu – președintele Consiliului Județean Argeș, conf.univ.dr. Dumitru Chirleșan – rectorul UPIT și Dumitru Tudosoiu – inspectorul școlar general al județului Argeș.

La eveniment, desfășurat sub devizele ”Conceput în România” și ”Fabricat în Argeș”, au fost prezenți și prefectul Emilian Dragnea și parlamentari de Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3