930×122 CAPRA 5

autobuze

EXCLUSIV. JANDARMII VOR PATRULA ÎN AUTOBUZELE DIN PITEȘTI

Exclusiv. Jandarmii vor patrula în autobuzele din Pitești. Jandarmii argeșeni vor patrula în autobuzele Publitrans, societatea de transport local de călători a municipalității piteștene.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

În acest sens, între Publitrans și Jandarmeria Argeș va fi încheiat un protocol de colaborare. Motivul: siguranța călătorilor în autobuze. De-a lungul timpului, au fost semnalate situații care i-ar fi putut pune în pericol pe călători.

Informația ne este furnizată de viceprimarul cu atribuții de primar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu. Măsura urmează să fie introdusă ”repede, într-o săptămână, două”, potrivit sursei citate.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Pe de altă parte, Sorin Apostoliceanu a semnat recent o aprobare pentru ca Jandarmeria Argeș să aibă acces, în timp real, la camerele de supraveghere video stradale ale Poliției Locale Pitești. În câteva zile, după ce vor fi rezolvate toate detaliile tehnice necesare, jandarmii vor putea, la rândul lor, monitoriza imaginile și vor putea interveni cu mai multă rapiditate pentru stoparea faptelor antisociale. (Foto 1: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90