New Profesional Consult 930 x 122

autobuz

UPDATE: TINERI ROMI, GESTURI AMENINŢĂTOARE AZI ÎN AUTOBUZ

UPDATE: Tineri romi, gesturi ameninţătoare azi în autobuz. În urma articolului nostru, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş s-a autosesizat.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

,,Vom desfășura verificări pentru a stabili identitatea persoanelor, dar şi ce fel de obiect aveau. Putem presupune că este o armă neletală, nesupusă autorizării, sau putem ajunge chiar la o armă supusă autorizării.

Riscă de la sancţionare contravenţională conform legii 295/2004 privind armele şi muniţiile până la întocmirea unui dosar penal.”, potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Tineri romi, gesturi ameninţătoare azi în autobuz.

Astăzi, la orele prânzului, într-un autobuz de pe linia 2 a societății de transport local de călători a municipalității piteștene, Publitrans, călătorii au avut parte de a situație revoltătoare

Unul dintre cei trei tineri avea asupra lui un pistol (real sau de jucărie, asta bănuim că va stabili Poliția Pitești în urma anchetei pe care, probabil, o va declanșa), pistol pe care l-a mânuit ostentativ și pe care l-a „îndreptat” pe geam către trecătorii de pe stradă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3