Donaris 930 x 122

Arges

EXPERTIZĂ TEHNICĂ PENTRU PROIECTUL MOLIVIŞU

Staţiunea de schi de la Molivișu finanţată cu bani europeni ar fi trebuit să fie gata încă de la finalul anului trecut, dar s-a ajuns într-un mare impas.

Citiți și: A nins în Argeș!

Constructorul a abandonat şantierul din lipsă de fonduri, managerul de proiect şi-a dat demisia, iar cele trei comune care au iniţiat proiectul – Cicăneşti, Arefu şi Brăduleţ – nu mai pot susţine financiar construirea stațiunii. Lucrările au fost abandonate în momentul în care se lucra la drumul de acces şi la instalaţia de transport pe cablu către pârtia de schi (telecabină).

Consiliul Judeţean Argeș, care este membru al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Molivişu, a anunţat că se va implica pentru a continua proiectul, chiar dacă se va pierde finanţarea europeană. Soluţia de finanţare, ultima speranță, ar fi la Guvern.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

„Am căutat şi căutăm în continuare soluţii. De această dată, vrem să facem o expertiză tehnică la tot proiectul. Se va vedea clar ce bani au fost alocaţi și cine ce a făcut în proiect, astfel încât vom şti ce avem de făcut în continuare.”, spune Dorin Mărășoiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Despre dezastrul proiectului Molivișu, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/dezastru-proiectul-molivis-abandonat-de-constructor/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90