930 x122 grota rece

angajati

FISCUL ARGEȘEAN ANUNȚĂ. SUNT VIZAȚI ANGAJAȚII

Fiscul argeșean anunță. Sunt vizați angajații. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș informează care sunt modificările şi completările privind Codul fiscal în ceea ce priveşte impozitul pe venit.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit sursei citate, angajații sunt vizați de următoarele aspecte:

– La veniturile neimpozabile, în sensul impozitului pe veniturile din salarii, pe lângă primele de asigurare voluntară de sănătate, se adaugă şi serviciile medicale furnizate sub formă de abonament, suportate de angajator pentru angajaţii proprii, astfel încât la nivelul anului să nu depăşească echivalentul în lei al sumei de 400 euro.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

– În cadrul primelor de asigurare voluntară de sănătate, precum şi a serviciilor medicale furnizate sub formă de abonament, suportate de angajaţi, astfel încât la nivelul anului să nu depăşească echivalentul în lei al sumei de 400 euro, care se deduc la determinarea impozitului lunar pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor, se face următoarea precizare: Contractul de asigurare, respectiv abonamentul vizează servicii medicale furnizate angajatului şi/sau oricărei persoane aflate în întreţinerea sa. (Foto: descriptiv)

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3