EcoMoto 930×122

bradu

(FOTO) BRADU: SE LUCREAZĂ LA AMENAJAREA UNOR TROTUARE ȘI LA EXTINDEREA REȚELEI DE ILUMINAT PUBLIC

Săptămâna trecută a fost lansată licitația pentru execuția trotuarelor pe strada Serelor din Bradu, comuna în care se lucrează de zor la astfel de amenajări.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Trotuarele de pe strada Tăbăcăriei, de exemplu, unde s-a muncit intens, sunt aproape de finalizare, etapa următoare fiind turnarea stratului de asfalt.

Tot săptămâna trecută au început și lucrările la trotuarele de pe strada Principală – satul Geamăna (între Pasarelă și fosta moară).

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții pe mai multe drumuri importante din județ

Și nu doar trotuare se execută în această perioadă în Bradu. Pe strada Valea Geamăna s-a lucrat până acum la extinderea rețelei de iluminat casnic, intervențiile urmând să continue pe strada Columbofililor.

Chiar dacă execuția lucrărilor aduce un oarecare disconfort, beneficiile se vor vedea în curând. „Vă mulțumesc pentru răbdare și înțelegere”, le transmite primarul Dănuț Stroe localnicilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90