930×122 CAPRA 5

simfonia lalelelor

(GALERIE FOTO) SIMFONIA LALELELOR 2019, ULTIMA ORĂ

Simfonia Lalelelor 2019, ultima oră. Municipalitatea piteșteană a anunțat, în urmă cu puțin timp, temele alese pentru carele alegorice care vor face parte din tradiționala paradă a florilor de la ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor, ediție programată pentru 12-14 aprilie. Potrivit sursei citate, temele sunt ”Grădina veselă”, ”Petrecere” și ”Explozie florală”.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Primăria a dat publicității schițele viitoarelor care alegorice (click pe imagini pentru mărire):

Tematica a fost stabilită împreună cu partenerii olandezi ai municipalității piteștene.

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

La realizarea carelor alegorice vor lua parte, pe lângă voluntari olandezi, și echipe ale Primăriei și Inspectoratului Școlar Argeș, precizează sursa citată.

AICI, amănunte despre costurile totale ale organizării ediției 2019 a Simfoniei Lalelelor.

Amintim că anul trecut Simfonia Lalelelor a fost un fiasco. Piteștiul a ajuns cu un mare scandal în prim plan național după ce la paradă o fetiță a fost pusă să stea în cap pe plăcile de granit din Piața Primăriei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90