930×122 CAPRA 5

creșă

Gentea reacționează: „Da, demolăm cantina şi facem și teren de sport!”

Gentea reacționează: „Da, demolăm cantina şi facem și teren de sport!”.

Citiți și: Noi reguli privind tichetele pentru creșă!

Reacţia primarului Cristian Gentea, cu privire la construcția unei creşe în locul terenului de sport – ALTE DETALII, AICI: Controversă privind o nouă creşă în Piteşti, sacrificând un teren de sport

Citiți și: Veste bună! Se face o nouă creșă în Pitești

Cristian Gentea: „S-a ales această soluție pentru că nu am avut alt teren de 3.510 de metri pătraţi, cât este nevoie pentru o creşă medie.

Avem două creşe aprobate la minister, prin program la nivel naţional.

Efectiv aici am găsit spaţiu şi eu am considerat că fac un lucru bun. Nu cred că vă place cum arată terenul acela de sport. E în paragină, cu buruieni crescute în asfalt […]. Înţeleg că cei de la liceu sunt nemulţumiţi, probabil nu or să dea aviz. Eu am încercat să fac ceva, nu se poate, asta este. Că se mai plânge lumea de creşe în Piteşti, am şi eu ce să spun”

ePiteşti: Totuşi, puteţi găsi un alt teren unde să facă elevii sport?

Cristian Gentea: „Da, demolăm cantina şi încercăm să facem în prelungire, în spate. Să amenajăm un teren de sport. În cantina aceea sunt acum numai şobolani!

Dacă reuşim să obţinem avizul, mergem mai departe cu actele. Avem termen până pe 29 octombrie, adică vinerea viitoare. Proiectul arată senzaţional, totuşi. Un teren de sport se poate amenaja fără probleme în spatele cantinei.”

Vom reveni asupra subiectului.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • Coralia spune:

    Nu inteleg de ce s-a ales aceasta locatie, zona este foarte aglomerata, aici este Inspectoratul scolar, Sediul Politiei Locale, caminul pentru sportivi in care acum este centru de vaccinare, Liceul Maria Teiuleanu, locatarii din zona si cei care vin cu treaba prin zona la Tribunal sau la Parchet. Mai sun doua crese in zona, una este langa Liceul Dacia si una in spatele Tribunalului, sa dezvolte cele 2 cladiri. S-a interesat cineva cati copii sunt in zona sau cate cupluri tinere pentru a fi justificata alegerea acestei locatii? Clar nu este o zona pentru cresa, e galagie aglomeratie, iar cand vor incepe demolarea si construirea va fi vai si amar, mai ales ca stim ritmul in care se lucreaza in ziua de astazi.
    N-au terminat de renovat si de construit ceea ce au inceput, vor sa mai darame ceva si sa lase lucrurile incurcate asa cum au facut la Zinca, de exemplu.

570 pe 90 Costache