New Profesional Consult 930 x 122

bradu

HAOS LA TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL

Haos la Târgul Săptămânal. Aflat pe teritoriul comunei Bradu, dar administrat de Primăria Pitești, Târgul Săptămânal este departe, foarte departe de standardele europene ale unui comerț legal și civilizat.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

O aglomeraţie de nedescris te întâmpină înainte de intrare, strada fiind foarte aglomerată. De-a lungul timpului, piteștenii au reclamat haosul: ,,Vă rog să informaţi pietonii municipiului să nu tranziteze strada I.L. Caragiale dimineaţa, în zilele de duminică, zile de funcţionare a Târgului Săptămânal.

Este o obişnuinţă ca trotuarul să fie blocat de autoturismele care merg la târg. Situaţia este arhicunoscută de către toţi cei care au obligaţia de a corecta această stare anormală, dar nimeni nu face nimic.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Simpla amplasare a unor indicatoare de staţionare interzisă nu rezolvă nimic fără ca măsura să fie însoţită de aplicarea unor amenzi lunar, măcar într-una dintre duminici. Dacă s-ar proceda astfel, şoferii nu ar mai fi tentaţi să îşi lase autoturismele pe trotuar.

Mai importante sunt taxele încasate de pe urma funcţionării târgului sau viaţa pietonului?”, reclamă cetățenii din zonă.

În incinta târgului este o adevărată babilonie! Hainele vechi, piesele auto uzate sau telefoanele cu proveniență dubioasă se vând (pe tarabe sau pe pături puse pe asfalt) lângă pâine și mici.

Nici gunoaiele nu reprezintă o problemă pentru comercianţi și cumpărători. Nimeni nu pare să fie deranjat.

Și ca și cum babilonia deja existentă nu ar fi de ajuns, Primăria intenționează ca tot în Târgul Săptămânal să amenajeze un spațiu pentru depozitarea mașinilor abandonate sau parcate neregulamentar care vor fi ridicate de pe străzile Piteștiului (subiectul pe larg, AICI și AICI).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3