930×122 CAPRA 5

bulevardul balcescu

HOTĂRÂRE PENTRU SCHIMBAREA RUTIERĂ DE PE BULEVARDUL BĂLCESCU

În ședința sa ordinară în plen de joi, 28 mai 2020, Consiliul Local (CL) Pitești va adopta o Hotărâre prin care va lua act de recepția la terminarea lucrărilor pentru reconfigurarea zonei carosabile și pietonale din vecinătatea blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Potrivit proiectului de Hotărâre, comisia de recepție nu a constatat probleme. Lucrările, cu o valoare de aproape 454.000 de lei inclusiv TVA (bani de la bugetul local) și cu o perioadă de garanție de 36 de luni, au fost făcute de S.C. Comesad Drumuri SRL.

Reamintim că lucrările, începute pe 17 februarie 2020 și încheiate în această primăvară, au constat în:

Citiți și: Prefect cu tupeu! „Am hotărât să atac hotărârea Primăriei!” Ce vor oamenii pentru Pădurea Trivale

-reconfigurarea ariei carosabile şi pietonale în zona blocului L6 prin amenajarea unei a treia benzi de circulaţie, “care va contribui la fluidizarea traficului prin reducerea timpilor de staţionare şi creşterea vitezei de deplasare a autovehiculelor”, potrivit Primăriei;

-extindere parcare pe o suprafaţă de 650 de mp;

-amenajare trotuar pe o suprafaţă de 326 de mp, în spatele căruia s-a replantat gard viu pe o lungime de 139 de metri liniari;

-reamenajare zonă verde pe o suprafaţă de 91 de mp. (Foto: Imagine din timpul lucrărilor) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90