930 x122 grota rece

animale

IEI AMENDĂ PENTRU AȘA CEVA! INTERZIS LA BLOC

Iei amendă pentru așa ceva! Interzis la bloc. Consiliul Local Piteşti a adoptat o Hotărâre cu privire la regulile de creştere a animalelor în municipiu.

Citiți și: Apare o nouă taxă!

Potrivit Hotărârii, „li se interzice persoanelor fizice şi persoanelor juridice creşterea animalelor domestice şi a păsărilor de curte în alte locuri decât în curţile particulare, împrejmuite corespunzător şi care să nu permită ieşirea acestora în afară.” Creșterea unor astfel de animale în Pitești este strict interzisă în curțile blocurilor.

Amenda pentru încălcarea acestei reguli este cuprinsă între 200 și 400 de lei.

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

În document se mai arată că „sunt interzise creşterea bovinelor, cabalinelor, ovinelor, caprinelor, porcinelor, a păsărilor de curte, precum şi accesul acestora pe domeniul public sau privat al municipiului Piteşti în lipsa autorizaţiilor şi a acordurilor prevăzute de actele normative în vigoare, cum ar fi cele sanitar-veterinare şi de mediu.”

Nerespectarea acestei reguli va fi sancționată cu amendă cuprinsă între 300 şi 500 de lei.

Poliția Locală este instituția care, conform Hotărârii, va urmări dacă aceste reguli sunt respectate și care va da amenzi acolo unde regulile vor fi încălcate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90