930X122 MAIA

Arges

IMPORTANT PENTRU ZECI DE MII DE ELEVI DIN ARGEȘ. ANUNȚUL, FĂCUT AZI

Important pentru zeci de mii de elevi din Argeș. Consiliul Judeţean Argeş a finalizat licitaţia pentru programul de distribuire a merelor pentru elevii din şcolile din judeţ. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit Roxanei Stoenescu, șef al Serviciului Relații Internaționale, Cultură, Tineret din Consiliul Județean, licitaţia a fost câştigată de firma SC Libro Events SRL din Bucureşti. Conform sursei citate, la licitație au participat trei firme, societatea din Bucureşti având câştig de cauză cu un preţ de 0,26 de lei/măr fără TVA. Valoarea totală a contractului, semnat pe 6 martie 2017 pentru o perioadă de 66 de zile, se ridică la aproape 1.360.000 de lei fără TVA.

Firma câștigătoare (distribuitoare) va achiziționa merele (în jur de 523 de tone) de la SC Romfruct SRL din localitatea Voinești, județul Dâmbovița.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Vor beneficia de mere (producţie românească) peste 59.000 de școlari, dar și preșcolari din Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3