930X122 MAIA

impozite

ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR DIN MIOVENI

În atenția locuitorilor din Mioveni. Contribuabilii din Mioveni trebuie să ştie că impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi online.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea “Plata cu autentificare”, şi selectând „Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

Precizăm că plata taxelor şi a impozitelor locale, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

Pe de altă parte, pentru a crea posibilitatea ca mai mulţi contribuabili să achite obligaţiile fiscale datorate bugetului local al oraşului, conducerea Primăriei Mioveni a decis ca ghișeele pentru încasări de impozite și taxe locale să fie deschise și pe 24 ianuarie 2019, zi de sărbătoare legală.

Astfel, joi, 24 ianuarie, în intervalul orar 8 – 13, cetățenii din Mioveni își vor putea achita impozitele și taxele la sediul Primăriei.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3