SMART KIDS 930X122

impozite

ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR DIN MIOVENI

În atenția locuitorilor din Mioveni. Contribuabilii din Mioveni trebuie să ştie că impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi online.

Citiți și: Noi drepturi pentru veteranii și urmașii celor decedați în misiuni militare

Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea “Plata cu autentificare”, şi selectând „Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

Precizăm că plata taxelor şi a impozitelor locale, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.

Citiți și: Ziua Absolventului, marcată la Mioveni

Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa [email protected].

Pe de altă parte, pentru a crea posibilitatea ca mai mulţi contribuabili să achite obligaţiile fiscale datorate bugetului local al oraşului, conducerea Primăriei Mioveni a decis ca ghișeele pentru încasări de impozite și taxe locale să fie deschise și pe 24 ianuarie 2019, zi de sărbătoare legală.

Astfel, joi, 24 ianuarie, în intervalul orar 8 – 13, cetățenii din Mioveni își vor putea achita impozitele și taxele la sediul Primăriei.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3