930×122 CAPRA 5

craiovei

SUPER PASAJ AERIAN ÎN PITEȘTI!

Pasajul rutier de la Podul Viilor din Piteşti va fi gata în curând, dar municipalitatea are planuri mari în continuare.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Conducerea Primăriei este convinsă că pasajele vor reuşi să fluidizeze traficul auto, precizând că singura modalitate de a le construi este accesarea fondurilor europene. În acest sens au fost făcute mai multe proiecte, dintre care unul este, poate, cel mai spectaculos.

Vorbim despre construirea unui pasaj rutier aerian (suspendat) care să facă legătura între cartierul Craiovei şi zona Târgul din Vale. Pasajul ar urma să treacă peste străzile Fraţii Goleşti şi Republicii, iar sub acesta ar urma să fie amenajate locuri de parcare, anunță viceprimarul Laurenţiu Zidaru. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Om mort într-un parc din Pitești. Ce spune Poliția

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Tibi spune:

    Domn’ profesor, aveti planuri mari, dar peste cate zeci de ani o sa existe asa ceva? A fost ce a fost cand s-a inchis traficul la Podul Viilor, nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar insemna o sosea de genul din Craiovei pana in Targu din Vale…

  • adrian spune:

    FELICITARI PRIMARIEI ! Sa speram ca se va concretiza. Ar fi un lucru exceptional, s-ar circula mult mult mai bine in acea zona aglomerata. Sa preluam modelul Bucuresti !

  • Cititor spune:

    Intrebarea ar fi : Si pe unde-l faci nene ? Toate sunt inghesuite : retele, blocuri, case. Ori treci la expropriere si demolezi totul ? Sau cel mai bine : proptesti soseaua in balcoane si pe acoperisul caselor. Si la cum se lucreaza si se fura din materiale sigur in 5 ani se prabuseste . La multa bafta!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3