Donaris 930 x 122

craiovei

ÎN CRAIOVEI E PERICOL! PĂRINȚI: „FACEȚI CEVA!”

În Craiovei e pericol! Părinți: „Faceți ceva!”. Odată cu apropierea noului an școlar, pe agenda publică din Pitești reapare o problemă. Părinții din municipiu sunt îngrijorați din cauza riscului de accidente rutiere în vecinătatea școlilor.

Citiți și: Pitești. La un pas de dramă, în Craiovei! A fost găsit pe jos!

O zonă cu risc ridicat din acest punct de vedere este strada Tineretului din cartierul Craiovei, stradă pe care se află și Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” (fostă nr. 11) – foto.

„Este nevoie urgentă de un limitator de viteză, de o restricţie de viteză, ceva numai pentru riverani! Începe şcoala şi începe şi nebunia de la orele de vârf, cu copii aduşi şi luaţi chiar din poarta şcolii. Numărul lor este foarte mare… Există zgomot, poluare, risc de accidente! Noaptea sunt vitezomani, care depăşesc cu mult limita admisă! Faceţi ceva!”, solicită piteștenii din zonă Primăriei. 

Citiți și: Pitești. Sensul giratoriu de la ieșirea spre Bradu, bun sau rău? Cum se circulă

În legătură cu aceeași zonă, au mai existat reclamații în trecut. Atunci era vorba de maşinile parcate neregulamentar pe trotuar şi pe spaţiul verde, fapt care obliga copiii să traverseze strada prin loc nepermis (subiectul pe larg, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3