930×122 CAPRA 5

craiovei

ÎN CRAIOVEI E PERICOL! PĂRINȚI: „FACEȚI CEVA!”

În Craiovei e pericol! Părinți: „Faceți ceva!”. Odată cu apropierea noului an școlar, pe agenda publică din Pitești reapare o problemă. Părinții din municipiu sunt îngrijorați din cauza riscului de accidente rutiere în vecinătatea școlilor.

Citiți și: Sărbătoarea colindelor la ‘Mihai Eminescu’: Un spectacol al tradiției și emoției

O zonă cu risc ridicat din acest punct de vedere este strada Tineretului din cartierul Craiovei, stradă pe care se află și Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” (fostă nr. 11) – foto.

„Este nevoie urgentă de un limitator de viteză, de o restricţie de viteză, ceva numai pentru riverani! Începe şcoala şi începe şi nebunia de la orele de vârf, cu copii aduşi şi luaţi chiar din poarta şcolii. Numărul lor este foarte mare… Există zgomot, poluare, risc de accidente! Noaptea sunt vitezomani, care depăşesc cu mult limita admisă! Faceţi ceva!”, solicită piteștenii din zonă Primăriei. 

Citiți și: Pitești. Așa da! Ce se întâmplă în Craiovei este admirabil

În legătură cu aceeași zonă, au mai existat reclamații în trecut. Atunci era vorba de maşinile parcate neregulamentar pe trotuar şi pe spaţiul verde, fapt care obliga copiii să traverseze strada prin loc nepermis (subiectul pe larg, AICI).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3