Donaris 930 x 122

copii

ÎN POPA ȘAPCĂ E FURIE: „COPIII NOȘTRI SE JOACĂ PRINTRE GUNOAIE!”

În Popa Șapcă e furie: „Copiii noștri se joacă printre gunoaie!”

Citiți și: Noi parcuri de distracții şi amenajări pe bani grei în Pitești

De nenumărate ori am atras atenţia asupra mizeriei din parcurile sau locurile de joacă pentru copii din Pitești. De această dată vă prezentăm o situație de netolerat dintr-un parc de pe strada Crinului, din apropierea blocului D25 din cartierul Popa Şapcă.

Citiți și: Noi spații reacreative în parcuri din Pitești

După cum puteţi vedea din fotografiile pe care le-am primit pe adresa redacţiei noastre de la un piteștean, gunoaiele tronează în parcul în care cetăţenii ar trebui să se relaxeze și în care copiii ar trebui să aibă parte de un mediu curat, potrivit pentru joacă.

„Copiii noștri se joacă printre gunoaie! E adevărat, sunt oameni needucați care fac mizerie, dar Primăria și Poliția Locală ce păzesc? Coșurile sunt puține și nimeni nu-i amendează pe vinovați!”, ne scrie, indignat, cititorul care ne-a furnizat informația și pozele.

Corect! Este vorba nu doar despre ignoranţa cetăţeanului care îşi aruncă gunoaiele oriunde îi vine, ci şi despre nepăsarea serviciului de specialitate al Primăriei lui Cornel Ionică. Coşurile de gunoi amplasate în parc sunt prea puţine, iar în acest caz pline până la refuz.

Vă reamintim că ne puteţi trimite imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, pe pagina de Facebook ePitești, pe adresa de e-mail redacţ[email protected] sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441