930×122 CUMPANA 5

cnair

INTERSECȚIE PERICULOASĂ DIN ARGEȘ, SECURIZATĂ

Intersecție periculoasă din Argeș, securizată. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a anunțat cu puțin timp în urmă că lucrările de relocare a sensului giratoriu și de amenajare a intersecției dintre DN 73 (Pitești – Câmpulung Muscel) și DN 73D (Mioveni – Colibași) se vor încheia în august 2019.

Citiți și: Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

„Lucrările de relocare a sensului giratoriu și de amenajare a intersecției dintre DN 73 (Pitești – Câmpulung) și DN 73D (Mioveni – Colibași) avansează pe zi ce trece, circulația urmând să devină mult mai sigură pe viitor, în scurt timp.

Acest lucru a fost posibil în urma mai multor demersuri la Ministerul Transporturilor, unde am cerut reprezentanților Companiei Drumurilor Naționale să desființeze sensul giratoriu la intersecția dintre DN 73 și DN 73D și să-l relocheze în centrul intersecției, pentru a fluidiza traficul și pentru a scădea incidența accidentelor auto din cauza configurației zonei, care le îngreuna șoferilor care vin dinspre Colibași ieșirea în DN 73.

Citiți și: Argeș. Dramă într-o familie din Mioveni. Le-a murit băiatul de 18 ani!

După ce la finalul lunii martie CNAIR (n.r. – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reamenajare a sensului giratoriu pe DN 73 km 6+950 cu DN 73D km 0+000, ministrul Răzvan Cuc (n.r. – ministrul Transporturilor) ne anunță că până în luna august lucrările vor fi încheiate, iar circulația se va desfășura în condiții normale de trafic și siguranță rutieră”, potrivit primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Donaris 570×90