Donaris 930 x 122

apa canal

    INVESTIȚIE MAMUT ÎN ARGEȘ

    Investiție mamut în Argeș. Conducerea SC Apă Canal 2000 SA Piteşti a organizat astăzi conferinţa de presă de închidere a proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Argeş”. Proiectul a fost prezentat de managerul SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, Cătălin Georgescu (foto).

    Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

    Demarat în anul 2012, proiectul a avut o valoare de peste 427.000.000 de lei şi a fost finanţat de SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, din bugetele locale şi din fonduri europene de coeziune. Investiţiile făcute au avut ca obiectiv îmbunătăţirea standardelor de viaţă ale populaţiei din 11 localităţi grupate în 3 aglomerări: Piteşti (municipiul Piteşti, orașul Ştefăneşti şi comunele Albota, Bradu, Merişani, Bascov, Mărăcineni şi Moşoaia), Topoloveni şi aglomerarea Costeşti-Buzoeşti. Lucrările au vizat atât modernizarea şi completarea staţiilor de tratare şi epurare a apelor din judeţ, cât şi sursele de alimentare şi reţelele de distribuţie şi canalizare.

    Este cel mai mare proiect derulat vreodată de SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.

    Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3