Comdata 930 x 122

mioveni

INVESTIŢII SPECTACULOASE ÎN MIOVENI

Investiţii spectaculoase în Mioveni. În concordanță cu Legea Bugetului de Stat pentru 2018, care a fost adoptată, aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Mioveni lucrează în această perioadă la conturarea bugetului local al orașului pentru anul în curs.

Citiți și: ATENȚIE MAXIMĂ CÂND CUMPERI UN TEREN!

Cum administrația locală este angajată într-o serie de proiecte și investiții aflate deja în diverse etapele de realizare, prioritate pentru Consiliul Local Mioveni în anul 2018 va fi asigurarea finanțării pentru finalizarea tuturor lucrărilor începute.

Principalele surse de finanțare vor fi îndreptate spre noul spital din Mioveni care va fi funcțional de la începutul anului viitor și se va asigura finanțarea tuturor serviciilor publice, precum și a activităților gospodărești la nivelul comunității.

Citiți și: ANUNŢ IMPORTANT DE LA PRIMĂRIA MIOVENI

De asemenea, vor fi reluate proiecte mai vechi, precum Sala Sporturilor, pentru care vom organiza o nouă licitație luna aceasta. Totodată, vom demara și proiecte noi, care urmează să fie scoase la licitație în următoarea perioadă, unul dintre acestea reprezentând alimentarea cu gaze naturale a cartierului Clucereasa, proiect aprobat de minister, dar și alte lucrări de modernizare aflate în lista de investiții, conform Strategiei de Dezvoltare aprobată.

Toate acestea, dar și multe altele vor putea deveni realitateI odată cu aprobarea bugetului de către Consiliul Local, cel mai probabil spre finalul lunii februarie.

Posada 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066