New Profesional Consult 930 x 122

democratie

INVITAȚIE DIN PARIS PENTRU MIOVENI

Pe 1 februarie, în organizarea Congresului Puterilor Locale şi Regionale, în Paris vor avea loc sesiunea de lucru cu privire la Săptămâna Europeană a Democraţiei Locale şi ceremonia de premiere a oraşelor cu rezultate deosebite în 2015.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Oraşul Mioveni a fost invitat să participe la această întâlnire anuală, întâlnire la care se vor acorda certificatele „12 stele” partenerilor implicaţi în activităţile desfăşurate anul trecut.

Mioveniul va participa alături de 24 de autorităţi locale şi asociaţii din Europa.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Amintim că în perioada 12-18 octombrie 2015 Mioveniul a fost gazda evenimentului Săptămâna Europeană a Democraţiei Locale, care a urmărit încurajarea participării democratice la nivel local. Tema principală a ediției din 2015, stabilită la nivel european, a fost „Trăim împreună în societăţi multiculturale: respect, dialog, interacţiune”. (Foto Paris: blog.travel.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90