EcoMoto 930×122

ion dumitrache

ION DUMITRACHE: “ÎN PERIOADA 2020-2024, ÎN ROMÂNIA SE VA CUNOAȘTE CĂ A VENIT UN GUVERN DE DREAPTA”

Președintele PNL, Ludovic Orban, participă astăzi la o întâlnire  cu președintele Klaus Iohannis, pentru a discuta propunerile de premier desemnat ale Partidului Național Liberal.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Dintre aceste propuneri urmează să fie aleasă persoana care va fi desemnată să formeze Guvernul. După întâlnirea de la Cotroceni, liberalii se vor reuni într-o ședință, pentru a valida propunerea de premier desemnat, așteptată cu nerăbdare și de primarii liberali din Argeș.

„Va fi cu guvern de dreapta și asta e bine. Până acum, Guvernul nu a putut să facă tot ce și-a propus, pentru că Parlamentul a fost majoritar de stânga. Eu cred că, pentru prima dată, în perioada 2020-2024, în România se va cunoaște că a venit un guvern de dreapta”,  a declarat, pentru ePitești, primarul comunei Poiana Lacului, Ion Dumitrache.

Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

Edilul a mărturisit și care ar fi, în opinia sa, un potențial premier de succes.

„Dacă ar veni Bolojan (n.r. actualul președinte al CJ Bihor, care s-a făcut remarcat ca primar al orașului Oradea, unul din cei mai apreciați edili, datorită rezultatelor obținute), aș avea speranțe mari”, a mai spus, pentru ePitești.ro, Ion Dumitrache.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90