930×122 CAPRA 5

cornel ionica

IONICĂ APĂRĂ TRECERILE DE PIETONI ÎNĂLŢATE

Ionică apără trecerile de pietoni înălţate. Într-o conferinţă de presă a instituţiei pe care o conduce, primarul Cornel Ionică a făcut astăzi un anunţ cu privire la amenajarea pe străzile din Piteşti a unor noi treceri de pietoni denivelate.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Primarul a spus că există „sute de cereri de la cetăţeni” pentru treceri de pietoni de acest gen, dar şi pentru treceri „clasice”.

„Am amenajat deja o astfel de trecere pe Calea Drăgăşani, acolo unde se circula cu viteză excesivă. Vom continua să montăm astfel de „zebre”, dar nu vom face exces. Vom pune treceri înălţate doar acolo unde Poliţia îşi dă acordul şi acolo unde se impune, pentru că trebuie să aibă şi traficul rutier o fluenţă, nu îl putem fragmenta din 50 în 50 de metri.”, a afirmat primarul Piteştiului.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

Amenajarea pe strada Calea Drăgăşani a primei treceri de pietoni denivelate din Piteşti a provocat reacţii pro şi contra. Amănunte, AICI. Primăria întârzie să anunţe care vor fi următoarele zone cu treceri de pietoni denivelate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90