930 x122 grota rece

consiliul judetean

LA GRĂDINA DE VARĂ, CA LA ARENA NAŢIONALĂ!

La Grădina de Vară, ca la Arena Naţională! După cum v-am informat, Consiliul Judeţean Argeş are în plan pentru anul acesta reabilitarea Grădinii de Vară din centrul Piteştiului (din spatele Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu”).

Citiți și: Pitești. Tragedie în Trivale, acum! A murit

Deocamdată, este gata expertiza tehnică. Urmează stabilirea devizului, în funcţie de care Consiliul Judeţean va decide dacă va fi nevoie de licitaţie sau de atribuire directă pentru concretizarea investiţiei.

Grădina de Vară din Piteşti (care de ani buni este în paragină) va fi reabilitată pentru a putea găzdui spectacole de teatru, film şi muzică. De asemenea, Consiliul Judeţean vrea să monteze aici şi un acoperiş retractabil gen cortină, de tipul celui de la Arena Naţională din Bucureşti, astfel încât spectacolele să poată fi organizate şi atunci când vremea este neprielnică.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Amănunte despre situaţia de la bătrâna Grădină de Vară a Piteştiului, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3