New Profesional Consult 930 x 122

acumulare

Lacurile de acumulare din Argeș sunt aproape pline

Lacurile de acumulare din Argeș sunt aproape pline. Precipitațiile însemnate cantitativ, înregistrate în ultima perioadă, au refăcut rezerva de apă din lacurile de acumulare.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

În principalele acumulări din bazinul hidrografic Argeș este stocat un volum de apă de 670 milioane metri cubi, ceea ce reprezintă 90.7% din capacitatea normală de retenție. Conform prognozei meteo, în spațiul hidrografic Argeș-Vedea vor cădea precipitații și zilele următoare.

Personalul de specialitatea al Administraţiei Bazinale de Apă Argeș-Vedea continuă monitorizarea fenomenelor hidrometeorologice pe cursurile de apă și în lacurile de acumulare, acestea având capacitatea de a prelua un volum de apă suplimentar peste NNR (Nivel Normal de Retenție).

Citiți și: Pitești. Nu beți apă de la aceste izvoare! Nu este bună!

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3