New Profesional Consult 930 x 122

autobuze electrice

Licitaţii pentru două proiecte de transport public în Piteşti

Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice a lansat chiar pe 31 ianuarie 2020 două licitații importante pentru municipiul Pitești.  Pe de-o parte, este vorba despre proiectarea tehnică, asistența tehnică și execuția lucrărilor pentru realizarea unor puncte de transfer (autogări) pentru „integrarea operațională a transportului public urban și periurban”. Valoarea estimată a investiției este de 2.987.986 de lei, fără TVA.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Pe de altă parte, este vorba și despre proiectul de îmbunătățire a transportului public urban de călători în municipiul Pitești, principalele componente fiind:

1. Achiziționare a 20 autobuze ecologice de capacitate medie cu  caracteristicile de bază:

Citiți și: Decizie dură privind transportul în comun! Șoferii sunt obligați

– sistemul de propulsie: hibrid (Diesel/electric);

– capacitatea de transport: între 74 locuri și 90 locuri, repartizați pe scaune sau în picioare, dintre care minim 30 de locuri pe scaune.

2. Realizarea infrastructurii necesare pentru montarea a 40 de puncte de încărcare lentă şi 4 puncte de încărcare rapidă pentru autobuze electrice, amplasată în Parcarea Bowling, pe strada Costache Negri.  Valoarea estimată a acestei investiții este de 2.337.150 de lei, fără TVA.

Licitațiile pentru ambele proiecte vor avea loc la începutul lunii februarie.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90