New Profesional Consult 930 x 122

craiovei

LOC DE JOACĂ DIN PITEȘTI, DEMOLAT

Loc de joacă din Pitești, demolat. Azi dimineață, în jurul orei 9, muncitori ai Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești lucrau la desființarea unui loc de joacă din cartierul Craiovei. Este vorba de locul de joacă de pe strada Constructorilor, de lângă izvorul public din zonă.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Dar de ce demolează municipalitatea un loc de joacă, asta cu atât mai mult cu cât numărul de cereri pentru amenajarea de noi astfel de spații este mare?

În urmă cu 10 ani, terenul pe care se află locul de joacă a fost retrocedat de justiție către proprietarii săi de drept. Abia acum, însă, probabil la cererea proprietarilor, echipamentele de la locul de joacă sunt desființate. Potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu, pe terenul în cauză, care va deveni unul viran odată cu demolarea locului de joacă, ”nu se construiește deocamdată nimic”. Deocamdată…

Citiți și: Video – Primarul de cuvânt vede? Loc de joacă din Războieni, periculos! Cuie, rugină și bănci rupte!

Amintim că și o parte din baza sportivă ”Aripi”, tot din cartierul Craiovei, a fost retrocedată. În acest caz, Primăria încearcă, însă, să ajungă la un acord cu proprietarii.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441