930×122 CAPRA 5

craiovei

LOC DE JOACĂ DIN PITEȘTI, DEMOLAT

Loc de joacă din Pitești, demolat. Azi dimineață, în jurul orei 9, muncitori ai Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești lucrau la desființarea unui loc de joacă din cartierul Craiovei. Este vorba de locul de joacă de pe strada Constructorilor, de lângă izvorul public din zonă.

Citiți și: Loc de joacă „ras de pe fața pământului!” Ce se întâmplă

Dar de ce demolează municipalitatea un loc de joacă, asta cu atât mai mult cu cât numărul de cereri pentru amenajarea de noi astfel de spații este mare?

În urmă cu 10 ani, terenul pe care se află locul de joacă a fost retrocedat de justiție către proprietarii săi de drept. Abia acum, însă, probabil la cererea proprietarilor, echipamentele de la locul de joacă sunt desființate. Potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu, pe terenul în cauză, care va deveni unul viran odată cu demolarea locului de joacă, ”nu se construiește deocamdată nimic”. Deocamdată…

Citiți și: Se întâmplă ceva fantastic pentru părinți și copii în oraș

Amintim că și o parte din baza sportivă ”Aripi”, tot din cartierul Craiovei, a fost retrocedată. În acest caz, Primăria încearcă, însă, să ajungă la un acord cu proprietarii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90