New Profesional Consult 930 x 122

baza sportivă aripi

PRIMĂRIA, DECIZIE PENTRU BAZA SPORTIVĂ ”ARIPI”: ”SINGURA VARIANTĂ AGREATĂ”

Primăria, decizie pentru baza sportivă ”Aripi”: ”Singura variantă agreată”. Consiliul Local Pitești a decis astăzi, prin vot, într-o ședință extraordinară în plen, ca municipalitatea să achiziționeze terenul retrocedat în incinta bazei sportive „Aripi” a Liceului cu Program Sportiv (LPS).

Citiți și: Viața la bloc. Important de știut de către toți locatarii!

Municipalitatea urmează să cumpere terenul, cu o suprafață 2.483 de metri pătrați, fiind ”singura variantă agreată” de proprietari.

Cei trei, Sofia Coșuleț și soții Zoie și Mircea Toma, nu au fost de acord cu schimbul de terenuri în varianta propusă de comisia de negociere, comisie din care au făcut parte consilierii locali Mariean Neacșu (PSD), Radu Bănică (PSD) și Narcis Sofianu (PNL).

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

În urma unei evaluări autorizate va fi stabilit și un posibil preț al suprafeței de teren. Ulterior, vor fi negocieri pentru a se ajunge la un acord între municipalitate și proprietari pentru stabilirea prețului final și achiziționarea terenului de către Primărie. Amănunte despre retrocedarea unei părți din baza sportivă ”Aripi”, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90