New Profesional Consult 930 x 122

bloc t14

LOCUINȚE DE VÂNZARE. CONDIȚII DEOSEBITE

Locuințe de vânzare. Potrivit criteriilor stabilite de Primărie, în perioada de înscriere pentru cumpărarea unei locuințe (apartament sau garsonieră) în blocul T14 de pe strada 1 Decembrie 1918 din Mioveni (bloc al administrației locale) au fost depuse și înregistrate 13 dosare.

Citiți și: Mioveni: Au fost aprobate noile criterii de acordare a burselor școlare

Dosarele urmează să fie analizate de o comisie de evaluare. Lista finală va fi aprobată printr-o Hotărâre a Consiliului Local Mioveni. La fel și caietul de sarcini al licitației pentru atribuirea locuințelor și data la care va avea loc licitația. Toate aceste informații le vor fi anunțate celor care s-au înscris și vor fi făcute publice în mod transparent, anunță Primăria orașului.

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare la Biroul Patrimoniu din Primăria Mioveni (etaj 2, camera 17).

Citiți și: Mioveni: Modificări privind acordarea scutirii de la plata taxei de gunoi!

Primăria Mioveni anunță că locuințele din blocul T14 sunt finisate la cheie, au centrale termice, aparate de aer condiționat, chiuvete, căzi de baie, geam termopan cu barieră termică, instalații electrice și de încălzire, lămpi de iluminat, gresie și faianță de calitate superioară, fapt care se reflectă și în prețuri. Alte detalii, AICI.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441