EcoMoto 930×122

creșă

LUCRĂRI ÎN LINIE DREAPTĂ LA PRIMA CREȘĂ DIN TOPOLOVENI. CÂND VA FI GATA

Sunt în plină desfășurare lucrările la prima creșă (de după 1989) din Topoloveni, investiție finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și din bugetul local.

Citiți și: Oficial. Când încep înscrierile la creșă și grădiniță

„Suntem în faza de terminare a infrastructurii și am intrat în finisaj. Creșa ar trebui să fie gata în august. Avem suficiente cereri, iar solicitările sunt în creștere, pentru că în Topoloveni sunt foarte multe mămici, iar beneficiile vor fi multiple, pentru că obiectivul nu răspunde doar acestei cereri, ci și pieței muncii, pentru că aici se vor crea locuri de muncă pe partea de asistență, întreținere etc. Unitatea va fi dotată cu tot ce trebuie, loc de primire a copiilor, cabinet medical, bucătărie, spălătorie, zone de sterilizare”, declară pentru ePitești.ro primarul orașului Topoloveni, Gheorghe Boțârcă.

Unitatea va avea o capacitate de 80 de locuri. Obiectivul li se adresează copiilor cu vârste de până la 3 ani, care vor fi împărțiți pe grupe.

Citiți și: Creșă nouă în Pitești. S-a anunțat oficial când va fi gata

Clădirea va avea o suprafață construită la sol de aproximativ 500 de mp, cu subsol, parter și un etaj.

Valoarea totală a investiției este de cca. două milioane de lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90