NOR CURIER 930X122

masca obligatorie

MASCA DEVINE OBLIGATORIE PESTE TOT ÎN ARGEȘ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotărât în ședința de luni că purtarea măștii de protecție devine obligatorie în Argeș, în toate spațiile publice, începând cu ziua de miercuri, 14 octombrie. Conform hotărârii CJSU nr 47/12.10.2020, obligativitatea nu se aplică copiilor cu vârsta de până la 5 ani. Hotărârea a fost votată, în unanimitate, de către membrii CJSU, pentru a reduce riscul de transmitere al noului coronavirus.

Citiți și: O nouă combinaţie „câştigătoare”: să purtăm două măşti concomitent

 Vă amintim că în Argeș, obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice este în vigoare încă din data de 30 iulie, pentru grupurile de peste două persoane, cu excepția copiilor de până la 5 ani. De miercuri, toți cei aflați pe raza administrativ-teritorială a județului vor trebui să poarte mască în spațiile publice, cu excepția copiilor sub 5 ani. Cei care nu vor respecta măsura de protecție individuală riscă amenzi în valoare de 500-2500 lei, în baza legii 55/2020.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Dolly spune:

    pentru ce sa purtam mastile??? cum ele sint neconforme, ca si testele P(artidul)C(comunist)R(oman)..pentru persoanele sanatoase chiart fac foarte rau..CSi cum a spus nenea Cercel ca virusul alearga cu 7,3m/sec.si se sperie de un sapun si un spirt…de ce sa mai purtam masca???
    Domnule Soare si toti de la conducerea PNL …ar trebui sa faceti ceva pentru NOI nu pentru VOI…Ar trebui sa se mai temrine si cu manipualrea si cu inciuna corona…Uitati-va la Suedia ce bien este..>Asa ar fi tebuit sa facem toti…numai asa ne puteam imuniza ..Pina si Ceausescu in 86 a dat niste pastilute de iod GRATUIT la toti…pe cind acum…NIMIC….bani cheltuiti aiurea pe PEPSIglass, masti ,avioane, rachete, taburi, spitale mobile ( nefunctionale , plouate si degradate)combinezoane nedespachetate(inca stau in depozit-)izolete(care acum stau degeaba) si multe altele..
    De aceea trebuie sa ne BOTNITAM??/de aceea trebuie sa devem SCLAVI si IOBAGI
    de aceea rtebuie sa suportam DICTATURA medicala si DICTATURA PNL-ista????( Orban a fost la Alba intr-o mare petrecere cu zeci si zeci de persoane fara masca, fara…fara…fara…asa ca….)
    JOS MASCA…JOS MASCA 9 din toate puctele de vedere)

  • Jean de la Bumbesti spune:

    Mai inainte sa vorbesti ar trebui sa prezinti cati ani ai stat in facultatea de medicina si cati ani ai petrecut facand cercetari de laborator.

    Masca are scopul de a acoperi gurile spurcate ale celor ca tine. Si cu asta suntem cu totii mai castigati.

  • Daniel spune:

    Dolly nu și-a luat pastilele😂😂😂

  • Eu spune:

    Pentru Dolly,
    Ignoranța este prostie în cele mai multe cazuri…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90