New Profesional Consult 930 x 122

proiect

Mega proiect pentru traficul din Pitești

Mega proiect pentru traficul din Pitești

Citiți și: Schimbare radicală în trafic! Sunt vizați absolut toți șoferii

Primăria Pitești a demarat procedurile pentru achiziționarea de echipamente tehnologice și funcționale, cu și fără montaj, dotări, active necorporale, precum și lucrările aferente în cadrul proiectului “Crearea unui sistem de management al traficului și măsuri pentru gestionarea durabilă a parcărilor în municipiul Pitești”.

Proiectul – cu o valoare totală de 34.405.000 lei, fără TVA, este finanțat prin POR 2014-2020.

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

Acesta vizează implementarea unui sistem de management integrat al traficului, a unui sistem de monitorizare video, inclusiv pentru transportul public de călători, montarea de panouri informative la intrarea în municipiu, crearea unei baze de date GIS cu informații de trafic și călătorie, inclusiv training utilizatori și prezentarea stadiului rețelei prin mijloace media publice (Radio, TV, Internet, Aplicații).

(Foto descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3