New Profesional Consult 930 x 122

parc

MERGI ÎN ŞTRAND? CE SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ TE AȘTEAPTĂ

Mergi în Ștrand? Ce surpriză neplăcută te așteaptă. Primăria Piteşti a hotărât ca, de la 1 martie 2018, să majoreze tarifele pentru mai multe servicii prestate în parcul Ştrand.

Citiți și: Angajare pe perioadă nedeterminată la Primăria Pitești

Plimbarea cu trenulețul pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani va costa 5 lei, în loc de 3 lei cum este în prezent. Și mai severă va fi scumpirea pentru adulţi, care vor trebuie să achite pentru o călătorie nu mai puțin de 10 lei, în loc de 5 lei, tariful de acum.

De asemenea, vor fi majorate şi tarifele pentru închirierea terenurilor sintetice şi a „balonului” din Ştrand. De exemplu, pentru asociaţiile sportive tariful de închiriere a terenului sintetic va creşte de la 20 de lei pe oră la nu mai puțin de 100 de lei pe oră, aşa cum era şi în 2011.

Citiți și: Primăria lui Gentea, paralizată în fața unui piteștean certat cu legea

În schimb, pentru echipele de fotbal feminin terenul va fi pus la dispoziţie gratuit.

2018 este anul scumpirilor în Pitești. Amintim că administrația Ionică a majorat substanțial taxele și impozitele locale (AICI, amănunte). De asemenea, crește prețul la termoficare pentru piteștenii abonați la sistemul centralizat de încălzire (subiectul pe larg, AICI), dar și pentru serviciile de recreere (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441