930 x122 grota rece

parc

MERGI ÎN ŞTRAND? CE SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ TE AȘTEAPTĂ

Mergi în Ștrand? Ce surpriză neplăcută te așteaptă. Primăria Piteşti a hotărât ca, de la 1 martie 2018, să majoreze tarifele pentru mai multe servicii prestate în parcul Ştrand.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Plimbarea cu trenulețul pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani va costa 5 lei, în loc de 3 lei cum este în prezent. Și mai severă va fi scumpirea pentru adulţi, care vor trebuie să achite pentru o călătorie nu mai puțin de 10 lei, în loc de 5 lei, tariful de acum.

De asemenea, vor fi majorate şi tarifele pentru închirierea terenurilor sintetice şi a „balonului” din Ştrand. De exemplu, pentru asociaţiile sportive tariful de închiriere a terenului sintetic va creşte de la 20 de lei pe oră la nu mai puțin de 100 de lei pe oră, aşa cum era şi în 2011.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

În schimb, pentru echipele de fotbal feminin terenul va fi pus la dispoziţie gratuit.

2018 este anul scumpirilor în Pitești. Amintim că administrația Ionică a majorat substanțial taxele și impozitele locale (AICI, amănunte). De asemenea, crește prețul la termoficare pentru piteștenii abonați la sistemul centralizat de încălzire (subiectul pe larg, AICI), dar și pentru serviciile de recreere (AICI, subiectul pe larg).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA