930×122 CAPRA 5

bazinul olimpic

VESTE PROASTĂ PENTRU PITEȘTENI

Veste proastă pentru piteșteni. Municipalitatea a decis să majoreze tarifele la Bazinul Olimpic din Piteşti, de la 1 martie 2018.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Preţul unui bilet de intrare va crește la 15 lei (de la 10 lei). Și copiii sub 10 ani, studenţii şi pensionarii (care au reducere) vor plăti 10 lei, în loc de 7.

Pe de altă parte, abonamentul de 12 ședințe va costa 120 de lei, iar pentru copiii cu vârste de sub 10 ani, studenţi şi pensionari, 100 de lei.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Trei motive invocă municipalitatea pentru aceste scumpiri: creşterea salariului minim pe economie (care conduce la cheltuieli mai mari pentru plata salariilor personalului), cheltuielile mari de întreţinere şi faptul că tarifele nu au mai fost actualizate din anul 2011.

De asemenea, unele servicii de la Bazinul Olimpic (masaj, sală de forţă sau sală de gimnastică aerobic) ar urma să fie desființate, aducându-se ca argument numărul mic de clienți.

Și intrarea la bazinele în aer liber ale municipalității se va scumpi. Din sezonul de vară 2018, intrarea generală va crește la 10 lei (de la 7 lei cât este acum). Și accesul pentru copiii de sub 10 ani, studenţi şi pensionari va fi mai scump: 5 lei, în loc de 4 lei.

Municipalitatea are baze de agrement în aer liber în zonele Trivale (foto), Costache Negri şi Tudor Vladimirescu.

2018 este anul scumpirilor în Pitești. Amintim că administrația Ionică a majorat substanțial taxele și impozitele locale (AICI, amănunte). Urmează ca și prețul la termoficare pentru piteștenii abonați la sistemul centralizat să crească (subiectul pe larg, AICI și AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3