NOR CURIER 930X122

bacalaureat

MESAJ DE LA PRIMARUL ION GEORGESCU

Mesaj de la primarul Ion Georgescu. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, le transmite un mesaj public absolvenţilor de liceu care astăzi vor susţine  prima proba a examenului de Bacalaureat 2018.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

„Astăzi elevii vor susţine prima sesiune a examenului naţional de Bacalaureat 2018 – proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).

Le mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru răbdarea şi munca depusă până acum alături de tineri, iar elevilor le doresc rezultate cât mai bune, pe măsura așteptărilor și muncii depuse în timpul liceului.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Lăsați emoțiile deoparte și aveți încredere în ceea ce puteți realiza! Sunt cu gândul alături de fiecare dintre voi și vă țin pumnii! Mult succes!”.

Reamintim că în orașul Mioveni aproximativ 300 de absolvenţi aspiră la diploma de Bacalaureat. 294 de tineri înscrişi la examen sunt din seria curentă, iar 6 din promoţiile anterioare. Calendarul Bacalaureatului 2018, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3