930X122 MAIA

ion georgescu

MESAJ DE LA PRIMARUL ION GEORGESCU

Mesaj de la primarul Ion Georgescu. Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii, mesaj în care le urează sănătate şi realizări profesionale tuturor angajaţilor din sistem.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

“Astăzi, 7 aprilie, este sărbătorită Ziua Mondială a Sănătății, tema aleasă pentru acest an fiind depresia, boală care afectează oameni de toate vârstele, din toate categoriile socio-profesionale.

Așa cum recomandă Colegiul Medicilor din România, un prim pas în reuşita tratamentului este chiar recunoaşterea bolii. Omul bolnav este vulnerabil şi marginalizat. Să vorbim despre depresie cu răbdare, curaj şi speranţă. Din nefericire, depresia creşte riscul tulburărilor de anxietate, al consumului de medicamente sau alte substanţe, dar şi al unor boli precum diabetul şi bolile de inimă. Cu un echilibru instabil, bolnavul are nevoie în primul rând de un profesionist și de servicii medicale de calitate.

Citiți și: ,,Am luat această decizie! Este calea cea mai bună!”

La nivelul orașului Mioveni, Direcția de Sănătate Publică Argeș şi medicii din cabinetele școlare organizează periodic acțiuni de informare și conștientizare în rândul elevilor, abordându-se teme diverse și de actualitate.

Cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății, doresc le să transmit recunoștința mea şi cele mai sincere gânduri tuturor cadrelor medicale, în special celor din orașul Mioveni, și să vă asigur, în continuare, de întregul meu sprijin în activitatea dumneavoastră.”, transmite primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3