930×122 POSADA 5

ana stan

Exclusiv – Gentea: „Mi-aş dori-o pe Ana Stan în PSD. Îi voi face 100% o propunere”

Declaraţii exclusive ale primarului Gentea, în urmă cu puţin timp!

Citiți și: Probleme mari în Războieni! Primarul mătură pe jos cu locatarii unui bloc vestit!

Contactat de ePiteşti, Cristian Gentea ne-a dezvăluit că, în urma demisiilor anunţate de Ana Stan (detalii AICI şi AICI), fostul consilier local va fi abordat pentru a intra în PSD.

Gentea: „Mi-aş dori-o pe Ana Stan în PSD. Îi voi face 100% o propunere, nu ştiu dacă acceptă. Regret demisia dânsei din Consiliul Local. Sunt convins că Ana Stan ar fi fost un factor de echilibru şi de coalizare a energiilor pozitive. A avut poziţii corecte în Consiliul Local, în Comisii, cu siguranţă nu ar fi fost de acord cu şantajul ăsta de doi lei, nu bagi proiectul ăla, nu-ți votăm nimic„.

Citiți și: Meci inedit de fotbal! Nu îți vine să crezi cine a intrat pe teren!

Întrebat despre ce a declarat Ana Stan într-un interviu exclusiv pentru ePitești, unde aceasta denunță presiuni în partid cu privire la voturile pentru alegerea viceprimarilor și posibilitatea vicierii acestora prin fotografiere şi înţeparea buletinelor, primarul Gentea a evitat să se pronunţe, declarându-ne că aşteaptă sosirea secretarului.

Ieri şi azi, secretarul este în concediu. Aştept să vină şi dumnealui. Am văzut ce s-a scris şi nu e în regulă deloc. PSD nu a recurs niciodată la aşa ceva. Eu am încredere în colegii mei„, a conchis Gentea.

 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3