930 x122 grota rece

ana stan

Exclusiv – Gentea: „Mi-aş dori-o pe Ana Stan în PSD. Îi voi face 100% o propunere”

Declaraţii exclusive ale primarului Gentea, în urmă cu puţin timp!

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Contactat de ePiteşti, Cristian Gentea ne-a dezvăluit că, în urma demisiilor anunţate de Ana Stan (detalii AICI şi AICI), fostul consilier local va fi abordat pentru a intra în PSD.

Gentea: „Mi-aş dori-o pe Ana Stan în PSD. Îi voi face 100% o propunere, nu ştiu dacă acceptă. Regret demisia dânsei din Consiliul Local. Sunt convins că Ana Stan ar fi fost un factor de echilibru şi de coalizare a energiilor pozitive. A avut poziţii corecte în Consiliul Local, în Comisii, cu siguranţă nu ar fi fost de acord cu şantajul ăsta de doi lei, nu bagi proiectul ăla, nu-ți votăm nimic„.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Întrebat despre ce a declarat Ana Stan într-un interviu exclusiv pentru ePitești, unde aceasta denunță presiuni în partid cu privire la voturile pentru alegerea viceprimarilor și posibilitatea vicierii acestora prin fotografiere şi înţeparea buletinelor, primarul Gentea a evitat să se pronunţe, declarându-ne că aşteaptă sosirea secretarului.

Ieri şi azi, secretarul este în concediu. Aştept să vină şi dumnealui. Am văzut ce s-a scris şi nu e în regulă deloc. PSD nu a recurs niciodată la aşa ceva. Eu am încredere în colegii mei„, a conchis Gentea.

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3