SPALATORIE MURAY  930×122

casatorii

MIOVENI: CĂSĂTORIILE POT FI PROGRAMATE ONLINE

Căsătoriile pot fi programate online. Cuplurile care doresc să își oficieze căsătoria în Mioveni au de astăzi alternativa programării acesteia online la data și la ora dorite, informează Primăria orașului. Viitorii soți pot să fixeze, în detaliu, toate amănuntele.

Citiți și: Ce vinde și cu ce rămâne Renault la Dacia

Începând de astăzi, 28 ianuarie 2019, aplicația se găsește pe site-ul www.emioveni.ro, la secțiunea Utile-Rezervare Căsătorii.

Cei care accesează aplicația trebuie doar să aleagă data și ora disponibile la care doresc oficierea căsătoriei.

Citiți și: Mioveni: Şedinţă extraordinară de Consiliu Local

Formularul electronic impune completarea numelui, a CNP-ului fiecăruia dintre soți și a adresei de e-mail și a numărului de telefon al unuia din solicitanți. Aceștia vor primi prin e-mail, la adresa specificată, un mesaj cu detaliile rezervării, inclusiv lista cu actele necesare pentru confirmare.

Pe același site se afișează și informațiile referitoare la documentele, declarațiile, termenele și condițiile necesare oficierii căsătoriei.

„Neprezentarea cu cel puțin 11 zile înainte de data programată a căsătoriei a ambilor parteneri (având asupra lor documentele solicitate) conduce la anularea automată a rezervării efectuate online”, precizează Primăria orașului Mioveni.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3