New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

MIOVENI: IMPOZITELE ŞI TAXELE LOCALE, ACHITATE ŞI ONLINE

Începând de ieri, 3 ianuarie 2018, impozitele şi taxele locale în Mioveni pot fi achitate şi online. Plata se face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea „Plata fără autentificare” şi selectând „Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Plata taxelor și a impozitelor, dar şi a amenzilor folosind cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7. De asemenea, plata amenzilor contravenţionale se poate face şi în termenul de 48 de ore.

Pentru plățile făcute cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Amintim că persoanele fizice şi juridice din orașul Mioveni beneficiază de bonificaţie la plata integrală şi cu anticipaţie până pe data de 31 martie 2018 a tuturor obligaţiilor datorate bugetului local. Reducerea la impozitul pentru clădiri, terenuri şi mijloace de transport este de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice.

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90