New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

MIOVENI: NU STA LA COADĂ!

Deşi plata online a impozitelor și a taxelor locale este disponibilă de ceva vreme în Mioveni, majoritatea contribuabililor din oraș preferă să stea la coadă.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În ultima vreme se observă, însă, o deschidere mai mare către acest serviciu. Plata online este la fel de sigură ca plata la ghișeu și mult mai comodă. În plus, nu se percepe comision, informează Primăria Mioveni.

Potrivit sursei citate, plata online se face folosind cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro – secţiunea „Plata cu autentificare” – şi selectând „Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

Până pe 29 ianuarie 2018, din Mioveni au apelat la plata online aproape 50 de contribuabili. În 2017, pe tot parcursul anului, numărul lor s-a ridicat la 285.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90